Vejledende helbredsmæssig køretest​

Når man kommer op i alderen, er det meget normalt, at lægerne afviser din lægeerklæring i forbindelse med kørekort. Derfor kan jeg hjælpe jer med en vejledende helbredsmæssig køretest, så du er klar til at bestå køreprøven igen.

​Regler i forbindelse med en vejledende helbredsmæssig køretest

Det er et krav, at man får en godkendt lægeerklæring, hvis man fortsat vil køre bil, når man bliver ældre. Dog kan det ske, at lægeerklæringen bliver afvist ved Borgerservice, hvilket betyder, at du i så fald skal op til en køreprøve hos en kørelære af ca. 60 minutter. Selve prøven er gratis, men det kan være en god idé at få nogle opfriskende lektioner inden, så du er klar til at bestå den i første omgang.

​Få den helbredsmæssige køretest i Oksbøl, Varde og Blåvand

Hos LH Køreskole tilbyder jeg at lave en vejledende helbredsmæssig køretest, så du igen kan blive godkendt. Vi laver testen for din egen skyld, der hjælper dig med at få opfrisket reglerne på ny, så du igen kan blive helt klar til at køre i trafikke

Kontakt mig på telefon 20 16 70 19 eller på e-mail j.l.henneberg@mail.dk for at få mere information om den vejledende helbredsmæssig køretest.

Kontakt os

LH Køreskole i Oksbøl

Holdstart

Jeg har jævnlig holdstart, så du hurtigt kan komme igang.

Kontakt og hør nærmere på
tlf: 20 16 70 19

Ankenævn

Føler du behov for at klage over praktisk eller teoretisk undervisning, eller vil du klage over politimesterens afgørelse

Læs mere her...