Generhvervelse af kørekort

Hos LH Køreskole hjælper jeg dig med en generhvervelse af dit kørekort. Dette gælder både, hvis du har en betinget eller ubetinget frakendelse af det.

​Min uddannelse i forbindelse med generhvervelse af kørekort

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe billister med en generhvervelse af kørekort i og omkring både Oksbøl, Varde og Blåvand, og jeg hjælper også dig.

For en rutineret billist, der skal generhverve sit kørekort, er det ikke altid nødvendigt med en masse ekstra køretimer.​ På min køreskole har du derfor mulighed for at få skræddersyet undervisningen efter egne ønsker og behov.​

​Fokus på teori ved generhvervelsen

Et af de fokuspunkter, der bør indgå er i generhvervelsen er ekstra teoriundervisning. Der er mange regler og andet, der skal overholdes, når man skal generhverve kørekort. Jeg tilbyder derfor at hjælpe med alt, så du blot behøver at bestå prøverne igen.

Normalt er det ikke noget problem for en rutineret billist at bestå køreprøven i forbindelse med generhvervelse af kørekort. Problemet opstår ofte i forbindelse med teoriprøven, hvor man med tiden har glemt mange af de basale regler. Derfor sørger jeg for at fokusere mere på denne del, så du kan blive klar til teoriprøven endnu en gang.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 20 16 70 19 eller på mail j.l.henneberg@mail.dk, så vi sammen kan lave en aftale.

Kontakt os

LH Køreskole i Oksbøl

Holdstart

Jeg har jævnlig holdstart, så du hurtigt kan komme igang.

Kontakt og hør nærmere på
tlf: 20 16 70 19

Ankenævn

Føler du behov for at klage over praktisk eller teoretisk undervisning, eller vil du klage over politimesterens afgørelse

Læs mere her...